Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Egynapos kirándulás a Velencei – tónál

Tókerülés kerékpárral, SUP túrával, SUP oktatással, SUP jógával vagy GPS-es kincskeresés kenukkal a tó vadregényes nádasbirodalmában

Ellátással Gyermekkedvezmény Utazás egyénileg
8 nap indulásig

Időpont: 2020. júl. 11.

Részvételi díj: 10 900 Ft/felnőtt -től

Utastájékoztató

Időpont: 2020. július 11., szombat

Részvételi díjak: kerékpártúrával, SUP túrával vagy GPS-es kenutúrával (1,5 óra): 10 900 Ft/fő, gyermek kedvezmény (12 éves korig): 9 800 Ft/fő.
Kerékpártúrával, SUP oktatással és SUP jógával: 13 900 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza: a kerékpáros túravezetést az ebédet és a választott délutáni programot.
A délutáni programokra előjelentkezés szükséges!
Utazás: Egyénileg. Van lehetőség külön autóbusszal is utazni, kerékpárszállítással, ára: 2900 Ft/fő.


Túra részletei

Találkozó: 9.00- kor az agárdi vasútállomás mellett a Camping utca elején lévő parkolóban.
Aki a helyszínen szeretne kerékpárt bérelni, az itt tudja előre lefoglalni, időben foglalj!
Indulás: 9.20- kor. Várható érkezés: Budapestre 19.00 körül.

Útvonal: Agárd, Pákozd, Sukoró, Velence, Gárdony, Agárd. A Velencei-tó körül végig kijelölt, kényelmes kerékpárút van, a teljes táv 34 kilométer. Mivel nincsenek nagyobb emelkedők, nem kell hozzá különösebb edzettség, akár családdal is neki lehet vágni, 3-4 óra alatt kényelmesen körbe lehet tekerni. Az út mellett több, a megpihenésre, felfrissülésre alkalmas hely is van, árnyékos szakaszból is akad bőven.

Agárdról indulva, először egy kilátónál állunk meg, majd a pákozdi Katonai Emlékparkban teszünk egy rövid sétát. Az északi part könnyed, kissé lejtős, árnyékos, jó minőségű szakasza után érkezünk meg Velencére, ahol rövid pihenőt tartunk egy hangulatos, vízparti büfénél, majd utunkat a déli parton folytatjuk, Gárdonyt, a Velencei-tó fővárosát érintve, jutunk vissza Agárdra. Itt fogjuk elfogyasztani, kb. 13 óra tájban ízletes ebédünket, amit a részvételi díj tartalmaz.

 

Délutáni fakultatív programok kb. 15 órától:
Ebéd után egy nagyon izgalmas kaland vár ránk! Az agárdi kikötőből indulva lehetőség lesz részt venni egy, kb. 1 ½ órás GPS-es kincskeresésben kenukkal, térkép
segítségével nekiláthatunk a vadregényes nádasbirodalom felderítésének, hogy megtaláljuk az elrejtett „kincseket”.

Azokat, akiket inkább a „vízenjárás” érdekel jobban, azok ez idő alatt megtanulhatják vagy gyakorolhatják a SUP-olást túravezetéssel, ezt a még aránylag újkeletű vízijárművön való, állva evezős közlekedést.

A túra vezetés után SUP-on fejezzük be a napot egy lazító jógával, ami tökeletes zárása ennek az élményekkel és mozgással teli napnak.

Élményektől, kalandoktól átitatva, még hazaindulás előtt a cukrászdában, fagyizóban megérdemelt hatalmas fagyi kehellyel vagy más finomsággal jutalmazhatod magad, mert megérdemled!
Hazaindulás kb. 17 óra tájban, Agárdról.


Ajánlott felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát, szélkabát, kesztyű, lámpa, kerékpáros sisak, az evezéshez fürdőruha, strandpapucs, napvédőkrém.

Össztáv:
kerékpárral kb. 32 km javarészt aszfalt úton, könnyű túra.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
A két síszezon között csak úgy tudom elviselni az átmeneti napokat, hogy egyik nyeregből a másikba szállva, lovastúrákat vezetek vagy éppen lovaglást oktatok kicsiknek és nagyoknak. De sokszor találnak kerékpár nyergében vagy a kenu ülésben, amint gyönyörű tájakra kalauzolom el a velem túrázókat. Hobbimnak a fotózásnak köszönhetően, nagyon sok szép képet találtok a túrákról a Galériánkban is. Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2020. július 10.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Hasznos linkek
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 354.5
USD 316.52
CZK 13.29
RON 73.3
HRK 46.86
CHF 333.8