Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

TISZA-TÓ KERÜLÉS kerékpártúra

Ellátással Utazás egyénileg
- nap indulásig

Tervezett időpont / időpontok: 2020. július 10-12., péntektől-vasárnapig

Utastájékoztató

Kerékpártúráinkat javarészt gépkocsik elől elzárt, kerékpárúton, vagy aszfaltozott, esetenként jó minőségű földutakon szervezzük. Az árak tartalmazzák a túra- vezetési díjat, a szervizkíséretet, meghibásodás esetén cserekerékpárt, csomagszállítást. A kísérő kocsi pihenési lehetőséget biztosít mindazok számára, akik elfáradtak, de egy rövid pihenő után csatlakozni kívánnak a többiekhez. 

Időpont: 2020. július 10 - 12.
Útvonal: Budapest - Poroszló, távolság Budapesttől kb. 140 km., kb. 1 3/4 óra.
Utazás: egyénileg
Részvételi díj: Hamarosan...

Részletes program

Találkozás: 16 óra után pénteken a hotelben, vacsora 19 órakor.

Második nap: Reggeli 7.30-tól. Reggeli után indulás a motorcsónak kirándulásra a Tisza-tó zeg-zugos ágaiba, madár és tavirózsa lesre. A vízi kirándulás után kezdődik a kerékpártúra 11.00 órakor. A kerékpártúra útvonala: Poroszló, Apota ingoványát megkerülve, Tiszavalk, Tiszabábolna, Ároktőnél átkelünk a komppal a Tiszán, Tiszacsege irányába. Itt fogyaszthatjuk el ebédünket a híres halászcsárdában, majd Tiszafüred, Poroszlóra érkezünk várhatóan 18.00 órára. Össztáv: kb. 64 km, síkterepen. 19 órától vacsora.


Harmadik nap: Útvonal: Kisköre(vízlépcső), Abádszalók, Tiszaderzs, innét utunkat Tiszaörvényig folytatjuk. Tiszafüred (fakultatív ebéd), a jóízűen elfogyasztott ebéd után ismét nyeregbe szállunk és irány Poroszló, Sarud, Kisköre a kiindulási helyre, várhatóan 16 és 17 óra között érkezünk vissza. Össztáv: kb. 68 km, sík terepen. Hazautazás.

 

 

 

Fontos tudnivalók

Fontos! Kerékpártáska vagy hátizsák, kerékpáros- vagy napszemüveg, esőkabát, kulacs, lámpa, hosszú ujjú alsó-felső, tartalék belső gumi és ragasztó. A kerékpárokat nézzétek át, vagy szervizben ellenőriztessétek le, hogy az esetleges hibák vagy az előbukkanó problémák ne a túrán jöjjenek elő!

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
A két síszezon között csak úgy tudom elviselni az átmeneti napokat, hogy egyik nyeregből a másikba szállva, lovastúrákat vezetek vagy éppen lovaglást oktatok kicsiknek és nagyoknak. De sokszor találnak kerékpár nyergében vagy a kenu ülésben, amint gyönyörű tájakra kalauzolom el a velem túrázókat. Hobbimnak a fotózásnak köszönhetően, nagyon sok szép képet találtok a túrákról a Galériánkban is. Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
A tervezett túrához, jelenleg még nincs aktuális időpontunk. Látogass vissza később!
Stéger Nusi
kiutazási referens
Hasznos linkek
Árfolyamok
EUR 351.59
USD 311.53
CZK 13.2
RON 72.71
HRK 46.5
CHF 330.19