Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat

A Tensi-Rekreálról…

A Tensi-Rekreál Sport célja

Olyan színvonalas, magas szintű sítúrák, rekreációs, sportos szabadidő programok, üdülések szervezése:

 • ahol kellemes környezetben, aktívan sportolva, egyedül vagy családdal, a mindennapi munka gerjesztette stresszt magunk mögött hagyva eltölthetsz egy hetet, vagy akár egy hétvégét, olyan profi edzőkkel, programszervezőkkel, akik tudják mi kell mindehhez;
 • ahol ízelítőt kapsz különböző sportágakból, melyet a következő alkalommal tovább fejleszthetsz, tökéletesíthetsz;
 • ahol olyan üdülésnek lehetsz részese, amely segít regenerálódni és újra feltölt élményekkel, energiával, melyek hosszú távon segítenek átvészelni a monoton, szürke hétköznapokat;
 • ahol a sportolás, mozgás mellett egy egészségtudatos életszemlélettel is megismerkedhetsz.

…mert többre vágyunk mi is…

                  

Stéger András
Tensi-Rekreál Sport sí- és rekreációs irodavezető 

 

A Rekreál Sport története

A Rekreál Sport Tours Kft.-t 1992-ben alapítottuk, mely szinte családi vállalkozásból nőtte ki magát egy profi, ám nem hétköznapi utazási vállalkozássá, olyanok számára, akik a sportot és a pihenést egyaránt kedvelik.

A cég 2002-ben alakult utazási irodává Rekreál Sport Tours Utazási Kft-ként, sportoktatással és sportos szabadidő programszervezéssel foglalkozik.

2006-ban új irodába költöztünk a Tompa utcába, majd 2008 novemberében fúzió keretében létre hoztuk a Tensi-Rekreál Sport-ot.
A Tensi nagy hagyományokkal rendelkező, több, mint 30 éves múltra visszatekintő, 100% magyar tulajdonban lévő cégcsoport, mely eddig is jelentős sikereket ért el a minőségi utaztatásban. Célunk az volt, hogy a két iroda erőforrásait ötvözve hatékonyabbak legyünk, szinvonalasabb ajánlatokat tudjunk kinálni az utasoknak. Kibővítettük a síelési, sportolási lehetőségek számát, helyét és minden erőnkkel azon vagyunk, ahogyan eddig is, hogy ne a hétköznapi utazási irodák számát növeljük!

A részletes programajánló biztosan segíteni fog a választásban:

 • ha valami izgalmat akarsz…
 • ha valami nyugisat akarsz…
 • ha valami izgalmasan nyugisat akarsz…
 • ha a már megkedvelt sportágban akarsz „ügyesedni"…
 • ha nem vagy elég ügyes, de nagyon szeretnél az lenni…
 • ha a gyerekkel akarsz nyaralni…
 • ha a gyereket szeretnéd egy időre, „sportban" értő kezek között tudni…
 • ha mindezt belföldön szeretnéd…
 • ha külföldön szeretnéd…
 • ha a havon, szárazon vagy vízen…
 • ha szárazon és vízen…
 • ha csapatban vagy ha egyedül…
 • ha szeretnéd, hogy a profi szakember szeme mindig „rajtad legyen"…

Egy kis unalmas statisztika…

A közel 30 év alatt, melyet a Rekreál Sport maga mögött tudhat, több 10 ezer embert utaztattunk, nyaraltattunk, számtalan sikeres utat szerveztünk, számtalan kezdő és haladó sportolni vágyót oktattunk. Közülük több mint a fele rendszeresen visszatérők utasunk.

A számtalan pozitív visszajelzés közül csak egy…

Kedves Rekreál!

Nagyon szépen köszönjük a múlt heti igen jó programot. Pont 15 éve járok veletek,de eddig ez volt mindegyik közül a legjobb. Ebbe bele tartozott a jó szállás, a kitűnő programok és nem utolsó sorban a kiváló, lelkiismeretes oktató gárda. Nehéz lesz ezt a hetet túl szárnyalnotok, de tudom, hogy ez nektek sikerülni fog. Ez nem csak az én, hanem a többi ott lévő „sport társam" véleménye is. Többen úgy jöttünk haza, hogy jövőre is ugyan ide megyünk veletek.

Üdvözlettel: Székely Péter

TENSI - REKREÁL Sport síoktató csapata

Stéger András Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Dévai Katyusz síoktató,
síovónéni
Bemutatkozás »
Kovács Péter nemzetközi minősítésű síoktató Bemutatkozás »
Krauth Vera síoktató Bemutatkozás »
Kis Dénes sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Kováts Viki síoktató Bemutatkozás »
Molnár-Balogh Eszter síovónéni Bemutatkozás »
Molnár Gábor síoktató Bemutatkozás »
Illyés Barna sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Molnár István sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Regőcei Anti síoktató Bemutatkozás »
Stéger Nusi kiutazási referens,
síovónéni
Bemutatkozás »

Rólunk írták utasaink…

Kedves András, köszönjük a szép napot, ez volt a legjobb szombat ebben az évben. :-) Üdv: Kovács Zsuzsa (Ipoly túra, 2019. június 15.)

Kovács Zsuzsanna, 2019. június 17.

Kedves Nusi, kedves Tensi Rekreál Sport! Nagyon szépen köszönjük az elmúlt hetet, nagyon jól éreztük magunkat. Olivér gyermekünk is nagyszerűen érezte magát. Mellékelek pár emlékezetes fotót .....:-)))

Helmeci Csilla, 2019. március 05.

Köszönjük Tensi-Rekreál Sport ! Veletek mindig csúcs az élmény ! ❤️ 10 éve :)

Urbán Andrea, 2019. március 04.

Kedves Anna! Fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon szép volt a táj! A szállásunk kicsi volt de divatos és nagyon tiszta. Valtozatos és bőséges a svédasztal. Gyönyörű volt a szauna részleg. Megyünk máskor is! Nagyon köszönöm a segítséget!

Horváth Judit, 2019. március 04.

Kedves Nusi! Köszönöm szépen az egész csapat munkáját, gyönyörű egy hetet töltöttem a Dolomitokban. ☺️ Minden jót kívánok Nektek!

Grósz Anna, 2019. március 04.

Kedves Rekreál! Köszönöm a segítségét az utazásban. Ha ez nincs, a hegyi utakon elég nagy gondjaink lettek volna. Nagyon jól éreztük magunkat a sítúrán. Csodálatos helyeken síeltünk és a túravezető minden tőle telhetőt megtett, hogy az időjárás és a csapat tagjainak eltérő sítudása ellenére is mindenki mindenhova eljusson. Nagyon kellemes volt a szálloda is. Még egyszer köszönök mindent Önnek és az Illyés Barnának is.

Nagyné Vass Julianna, 2018. október 15.

Kedves Anna! Köszönök szépen mindent,épségben megérkeztünk,élveztük a pár napos síelést,az elhelyezéssel minden rendben volt.

Kovács Éva, 2018. október 15.

Kedves Anna, kedves András! Bármilyen változatosan pocsék is volt az időjárás előrejelzés, ügyesen szépítettetek, és igazán pompás utat varázsoltatok nekünk - ismét. Tudjuk, hogy a rengeteg napsütést csakis Nektek köszönhetjük, és persze a hangulat és a pályák is nagyon jók voltak. Idén különösen jól sikerült a hóminőség és -mennyiség megválasztása, csak így tovább! Ha jövőre ismét felmerülne a kérdés, ideírom, hogy a 26-os kulcsot kell nekünk félrerakatni, de talán ez a 28-as még jobb volt. (Egyik jobb, mint a másik.) Köszönjük, üdv és puszi! Némethék

Németh - Kovács Ildikó és Gábor, 2018. október 15.

Kedves Rekreál! Nagyon szépen köszönjük az igen jó programot. Pont 15 éve járok veletek,de eddig ez volt mindegyik közül a legjobb. Ebbe bele tartozott a jó szállás, a kitűnő programok és nem utolsó sorban a kiváló, lelkiismeretes oktató gárda. Nehéz lesz ezt a hetet túl szárnyalnotok, de tudom, hogy ez nektek sikerülni fog. Ez nem csak az én, hanem a többi ott lévő "sport társam"; véleménye is. Többen úgy jöttünk haza, hogy jövőre is ugyan ide megyünk veletek. Üdvözlettel: Székely Péter

Székely Péter, 2018. augusztus 30.
Én is írok a vendégkönyvbe ›